top of page

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK


CÉGADATOK


Név: Széphegy-Reorg Üzletviteli Tanácsadó Kft.
Cégjegyzékszám: 13 09 115407
Székhely: 2145 Kerepes, Kiss Ernő u. 17.  
Adószám: 14063990213
E-mail: eliasbirtok@eliasbirtok.com
Telefon: + 36 20 962 8757


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK


A Széphegy-Reorg Kft., mint eladó által forgalmazott Éliás termékek megrendelhetők a eliasbirtok.com oldalon található telefonszámon, e-mail címen, illetve webes áruházunkon keresztül. Pincészetünkben – akárcsak a hagyományos üzletekben – alkoholt csak a 18. életévüket betöltött felhasználók vásárolhatnak.
A webáruház megtekintéséhez nem szükséges regisztráció, azt bárki szabadon megtekintheti. A webáruház a Széphegy-Reorg Kft. virtuális katalógusa, amely nem az aktuális készletlistát tükrözi.


TERMÉKEINK


A Széphegy-Reorg Kft. mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében, azonban egyes termékek esetében előfordulhat, hogy a megadott kép és a termék leírása között eltérés mutatkozik. Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, amennyiben ilyen jellegű problémát észlel, azt kérjük e-mailben szíveskedjen jelezni.  
A honlapunkon található termékleírások tartalmazzák a termék pontos megnevezését, valamint a bruttó vételárat forintban. (A termékek alatt feltüntetett árak kedvezmény nélküli palack árak.) A Széphegy-Reorg Kft. az árváltoztatás jogát fenntartja. A termékek minden esetben a vásárló részére elküldött eladási árlistán feltüntetett áron, illetve a részére visszaigazolt árakon kerülnek kiszámlázásra.


REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS


A regisztráció ingyenesen, online módon, adatlap kitöltése és elküldése útján történik. A hibásan kitöltött adatlapokból eredő téves teljesítésekért nem vállalunk felelősséget. A webáruházban történő vásárlással, illetve a telefonos vagy e-mailben tett megrendelést követően a felek között -távollévők között- kötött szerződés jön létre. A szerződés nyelve: magyar. 
A vásárlási szándék elfogadásáról a Széphegy-Reorg Kft. telefonos megrendelés esetén szóban, internetes megrendelés esetén visszaigazoló e-mailben értesíti a vásárlót.A webáruházban való vásárlás esetén a vásárló a megrendelt termékeket egy virtuális kosárba helyezéssel állíthatja össze. A rendelés elküldése előtt a kosár tartalma megtekinthető, lehetőség van a módosításra vagy a kosár tartalmának törlésére.
Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben hívja + 36 20 962 8757-es telefonszámot, vagy írjon az eliasbirtok@eliasbirtok.com e-mail címre.
Rendelését a nap bármely szakában leadhatja. A minimális rendelési darabszám 6 palack.  
A webáruház alkalmazásával, illetve e-mailben vagy telefonon tett megrendeléssel a felhasználó elfogadja az általános vásárlási feltételeket, azt magára nézve kötelezőnek ismeri el, a rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy tisztában van a rendelés menetével.
A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelési oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Széphegy-Reorg Kft. nem tud felelősséget vállalni. A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
A webshopban kizárólag magyarországi címekre tudunk megrendeléseket felvenni. Ha külföldi címre szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az eliasbirtok@eliasbirtok.com email címen és kérje egyedi ajánlatunkat! 
 
SZÁLLÍTÁS, RENDELÉS ÁTVÉTELE


A rendeléseket 5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A vásárló a megrendelés elküldésekor elfogadja a szállítási módot: a házhozszállítást a Széphegy-Reorg Kft. végzi. A kiszállítás a megadott címre 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol annak a fenti időintervallumban történő kézbesítése megoldható. A fizetés módja: a csomag átvételekor készpénzben, vagy a megrendeléskor PayPal szolgáltatáson keresztül
Szállítási költség: 2000 Ft rendelésenként Magyarország teljes területén.
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a futárszolgálat értesítést hagy, majd ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
Futárunk csak abban az esetben jogosult a csomag átadására, amennyiben a megjelölt összeget a címzett kifizeti.
A webshopban kizárólag magyarországi címekre tudunk megrendeléseket felvenni. Ha külföldi címre szeretne rendelni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az eliasbirtok@eliasbirtok.com email címen és kérje egyedi ajánlatunkat!
  
ELÁLLÁSI JOG


Távollévők között kötött szerződés esetén a vásárlónak jogában áll az áru kézhezvétele után 14 naptári napig elállni a vásárlástól, tehát amennyiben az árut sértetlenül 14 napon belül visszaküldi hozzánk, akkor annak ellenértékét visszaszolgáltatjuk. A fenti határidőbe az általános szabályok szerint a termék átvételének napja nem számít bele. Elállási szándékát személyesen, telefonon, postai úton, e-mailben jelzett egyértelmű nyilatkozattal, valamint a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet mellékletében található nyilatkozat-minta útján közölheti.
Kérjük, hogy az áru átvételekor minden alkalommal győződjön meg annak sértetlenségéről, mert elállás esetén csak sértetlen terméket tudunk visszavásárolni! A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli.

bottom of page